Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bląd przy uruchamianiu launchera

Kamnozka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Dzisiaj przy uruchamianiu lunchera wyskakuje mi takie coś
http://www.tinypic.pl/r89e8twylt8p
Niby wcześniej wszystko działało, tylko że czasem po kliknięciu lunchera on się nie uruchamiał i musiałem restartować komputer kilka razy nawet, żeby w końcu coś się włączyło.
Postanowiłem przekopiować tere na inny dysk, bo miejsca mało miałem, a było mi potrzbne i właśnie od tamtej pory mam takie coś. Jest na to rada czy od nowa muszę ściągać... jakiś tydzień ?

Edit... Okey już działa. Pobrałem od nowa instalkę, spatchowałem kilka sekund i podmieniłem pliki.

Opublikowano

Nie można kopiować gry na inny dysk, sam to miałem. Cała zawartość musi się znajdować na dysku na którym została zainstalowana gra inaczej będa występowały takie błędy. Przywróć grę tam gdzie była i problem rozwiazany

Opublikowano

Nie można kopiować gry na inny dysk, sam to miałem. Cała zawartość musi się znajdować na dysku na którym została zainstalowana gra inaczej będa występowały takie błędy. Przywróć grę tam gdzie była i problem rozwiazany

No właśnie nie dokońca jest to prawdą. Wcześniej gre miałem na dyscku C, musiałem zrobic zmianke systemu, więc przekopiowałem na E i działała, teraz chciałem znowu przekopiowac na C i błąd był, Kopiowanie na E nie pomogło, tylko podmiana plików.

Edit.. Tera jednak nie działa, lucher się uruchomił, ale gra już nie. Musze od nowa pobierac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...